Sommercamp 2020 aflyses

Det er med stor smerte og ærgrelse, at vi må meddele, at Sommercamp i Mariager aflyses. Der vil således ikke være Sommercamp i uge 29 i 2020, som vi kender den. Aflysningen sker som en konsekvens af regeringens udmelding om, at alle større arrangementer frem til august 2020 ikke må afholdes. 
 
For mange af os er en uge på Sommercamp i Mariager en fast del af sommerferien, og for mange er det ikke rigtig sommer uden Sommercamp. Mange børn og teenagere ser frem til at mødes med venner og være en del af aktiviteterne på deres spor. Vi er meget kede af, at vi i år ikke kan mødes i bygaderne og nyde hinandens fællesskab som kirkefamilier. Vi havde set frem til endnu engang at stå i den store Camphal og lovprise Jesus – og særligt nu efter flere ugers fravær af kirke som vi er vant til. 
 
Selvom vi ikke kan afholde Sommercamp som planlagt, arbejder vi pt på alternative tiltag. Vi ønsker at kunne give vores Campgæster et lille strejf af Sommercamp-stemning; særligt i denne tumulte tid vi lever i. Vi følger løbende myndighedernes anbefalinger og vender tilbage med mere information om dette, når vi ved mere om, hvad der er muligt.
 
Alle, som har tilmeldt til sig til 2020, vil naturligvis få deres penge retur. Sommercamp i 2021 vil være i uge 28 fra 10. – 16. juli.


 

Indhold