Sommercamp to go

SOMMERCAMP TO GO

Klik på ikonerne nedenfor for at tilgå ønsket materiale:

Sommercamp Mosaik 2021

For rigtig mange er en rigtig sommer lig med en uge på Sommercamp i Mariager for hele familien og alle vennerne fra kirken. Som så mange andre begivenheder betyder omstændighederne med Covid-19 at vi ikke kan afholde Sommercamp Mosaik, som vi kender det. 
 
I 2021 afholder vi Sommercamp To-Go. Vi håber, at rigtig mange vil finde sammen i mindre fællesskaber rundt i landet og have deres egne pop-up mini Sommercamp. Efter en lang tid med lavblus på den sociale konto, vil vi opmuntre til, at man går sammen i mindre gruppe med venner og familie og har lokale camps. Det kan være på en campingplads, i haver, på en mark ved den lokale bondemand - ja kun fantasien sætter grænsen for hvor de lokale camps kan poppe op. Der vil være en række online gudstjenester med lovsang og forkyndelse, som du kan gøre brug af enten på ferien eller som sagt gå sammen med nogle venner og have jeres egen mini-sommercamp. Vi ser for os, at familier går sammen og skaber nogle dejlige dage sammen, hvor børnene får tid sammen med sjov og hygge. 

Selvom det ikke bliver Sommercamp, som vi kender det, vil der alligevel være stor aktivitet i sommerugerne i Mariager. Vi kommer til at satse stort på generationssporene. Det er en kæmpe glæde at vi kan gennemføre følgende spor: 

Kilifi-GAF
For alle som har afsluttet 5. og 6. klasse.
Tilmelding sker på www.frydensberg.dk/kilifi-2 

GAF
For dig som har afsluttet 7. klasse og er mellem 14-17 år. I år er GAF fra d. 3.-16. juli. Tilmelder man sig før 1. april får man GAF t-shirten gratis.
Tilmeld dig på www.g-a-f.dk 

UngSommer
UngSommer erstatter MERGE i år, som plejer at køre sammen med Sommercamp Mosaik. Det kommer til at foregå i to uger i perioderne 28. juni – 4. juli og 5. juli – 11. juli. Det er muligt at deltage i begge uger eller kun en af ugerne. Der er ikke et aldersloft, bare man er fyldt 17,5 år.
Tilmeld dig på www.mariager-hojskole.dk/kortkurser 

Sommerhøjskole
Sommerhøjskole har en bred vifte af inspirerende undervisere, der vil være med til at udvide din horisont og gøre dig bedre udrustet til at møde hverdagen igen. Det foregår i uge 31 og 32.
Tilmeld dig via www.mariager-hojskole.dk/kortkurser/sommerhoejskole 

Lad os være i forventning til at Gud vil bruge denne situation til at skabe noget nyt i vores fællesskaber og personlige liv. Vi kommer til løbende at holde jer opdateret på indholdet for Sommercamp Mosaik To-GO. Hold derfor godt øje med vores Facebook side. 


 

Indhold