Talere

Andreas Mathew - Lørdag kl. 19.00
Andreas er Creative Director i sit eget firma By Mathew, som han
driver med sin kone Helene Mathew. I By Mathew arbejder han bla. med formidlingskoncepter og læringsspil. Derudover er han engageret frivilligt som præst i Projekt Kirke i Hjørring. Han brænder for, at budskabet om Jesus bliver fortalt tydeligt og på relevant
vis for alle mennesker, samt at udvikle måder at formidle budskabet om Jesus ved brugen af kreative virkemidler.

Vibeke Frandsen - Søndag kl. 10.00
Vibeke er ansat som præst i Projekt Kirke, Hjørring. Derudover er hun ansat på Akademiet på Mariager Efterskole som Mentor for Lederskabsfeltet. Vibeke er også Campchef for Sommercamp Mosaik. Vibeke vægter discipelskab og at hjælpe unge ledere på vej højt. Hun elsker at rejse, og så snart hun får ferie, er kufferten pakket og kursen mod eksotiske breddegrader sat.  

Mikael Wandt Laursen - Søndag kl. 19.00  
Mikael Wandt Laursen er generalsekretær for FrikirkeNet, som er en paraplyorganisation for en række frikirkelige trossamfund herunder Mosaik. Mikael mødes jævnligt med politikere, journalister og andre aktører, hvor han taler frikirkernes sag eller løfter de sager, vi tror på. Mikael er tidligere præst gennem 16 år i kirken i Kulturcenteret, hvor han senest havde ansvaret for kirkens internationale del. Han er en afholdt forkynder, der elsker at grave dybt i bibelen og sætte det i spil i forhold til nutiden. Han er gift med Heidi og har fem børn.

Morten Patzralek - Mandag kl. 10.00
Morten har været præst i Betania Kirkecenter nu i 20 år. Han har tidligere arbejdet som befalingsmand for Beredskabsstyrelsen. Ved siden af præstesjobbet er han fortsat brandmand og førstehjælpsinstruktør. Morten brænder for, at Guds rige må blive spredt gennem kirken på mangfoldige måder. Du vil opleve en forkynder, som har fokus på, hvad Gud har kaldet og udrustet dig til for at udbrede hans rige. 

Susanne Krog - Mandag kl. 11.00
Susanne er præst i Pinsekirken Rudkøbing, hvor hun i en årrække særligt har arbejdet med flygtninge og indvandrere i byen. Susanne har et stort hjerte for mennesker som står med følte behov. Sammen med sin mand Poul Henning var hun ansat på Mariager Efterskole i ?? år som lærer og forstander. Som formidler er Susanne personlig og afslappet med udgangspunkt i egne erfaringer i sin vandring med Jesus.

Andrew Brunson - Mandag kl. 19.00
Anklaget for spionage og terrorisme stod Andrew Brunson til at afsone livstid i et tyrkisk fængsel. Den amerikanske missionær havde sammen med sin kone arbejdet med kirkeplantning i 23 år, før han blev arresteret. Pludselig så han sig selv være centrum for hele verdenspressen og hovedpersonen i en højpolitisk konflikt mellem USA og Tyrkiet.

Gideon Jakobsen - Tirsdag kl. 10.00
Gideon Jakobsen er forstander på Frydensberg. Efter 14 år som præst i Bykirken i Odense, flyttede Gideon sammen med sin kone Dorthe og deres tre børn til Mariager, hvor de nu står i spidsen for efterskolen, der også er en del af MOSAIK netværket. Gideon er en dygtig leder, der brænder for at mennesker skal erfare Gud og vokse i troen på Ham. Som forkynder leverer Gideon hverdagsrelateret bibelundervisning, der rammer både yngre og ældre.

Mikael Schlosser - Tirsdag kl. 11.00
Mikael har været forstander på Mariager Højskole i en årrække på tre år. Han brænder for, at være medspiller til, at fremme det potentiale, som Gud har nedlagt i det enkelte menneske.  Mikael har tidligere været præst i Bykirken i Vejle.

Tonny Jacobsen - Tirsdag kl. 19.00
Tonny Jacobsen har været præst Bykirken i Vejle siden sommeren 2007. Tonny er gift med Rita, og sammen har de fire børn. Ud over at være præst i Bykirken i Vejle er Tonny formand for det det frikirkelige netværk FrikirkeNet. Tonny har en doktorgrad i teologi fra University of Wales. I sin fritid elsker Tonny at løbe og cykle og at lytte til god musik.

Ben Teefy - Onsdag formiddag og aften og torsdag kl. 10.00
Australske Ben Teefy er præst i en kirke placeret midt i landet Down Under. Ben har en stærk livshistorie om, hvordan Jesus reddede ham fra misbrug og depression. Hans vision er at gøre kirken til en central ressource for lokal samfundet, der er relevant for alle mennesker.

Camilla Jin Joseph - Torsdag kl. 11.00
Camilla er privatpraktiserende psykolog og tidligere ungdomsleder i Citykirken Aarhus. I sin seneste ansættelse hos Region Midt har hun holdt foredrag på efterskoler med henblik på at forebygge psykisk mistrivsel hos børn og unge. Hun elsker at formidle og lægger særligt vægt på autencitet og humor i fortællestil.

Jonathan Kargbo Bisgaard - Torsdag kl. 11.00
Jonathan Bisgaard er lærer på Mariager Højskole. Her står han b.la. i spidsen for det nye spor ”Kirke og Lederskab”. Hans hjerte brænder særligt for autentisk hverdagstro, medvandreskab, teologi og kirken og dens kald. Jonathan er involveret i Mariagerfjord Frikirke, hvor han også sidder i ledelsen. 

Mathias Schrøder - Torsdag kl. 11.00
Mathias er sammen med sin hustru Josefine ungdomspræst i Aalborg Citykirke. Hans hjerte banker for, at ethvert ungt menneske både må forstå og leve i Guds kald over sit liv, og for,at kirken må være et sted, som tiltrækker mennesker fra alle mulige og umulige steder.

Jørn Hyldgaard - Torsdag kl. 19.00
Jørn er kendt for sin uformelle og personlige formidling af tro og livshistorier. Med sin nordjyske humor formår han at fange publikums opmærksomhed. Samtidig formår han at give plads til at Guds kraft bliver central i gudstjenesten med helbredelser og profetiske budskaber. Han er i dag ansat i Åbenkirke i Herning og rejser som forkynder og foredragsholder i hele landet. Jørn er gift med Britta og har tre børn.

Sam Michaelsen - Torsdag kl. 22.00
Sam Michaelsen er en varm, favnende og passioneret forkynder. Sam er netop flyttet med sin familie til Esbjerg, hvor han er startet som præst i Pinsekirken. Han er gift med Josephine, og sammen har de tre børn.

Leif Petterson - Fredag kl. 10.00
Leif Petterson er fra august 2019 konstitueret forstander for Mariager Højskole, som har 80-90 elever årligt. Han brænder særligt for at dygtiggøre den næste generation i teologi, tjeneste og livet med Gud. Leif er en dygtig bibellærer og en struktureret forkynder, der trækker på en lang erfaring både fra kirkeligt arbejde og fra sine 14 år som højskolelærer. Ved siden at sit arbejde, er han er også i gang med en PhD i Pentekostal teologi, og er frivillig præst i Aalborg. Han er gift med Birgitte Petterson, har 2 børn, elsker god kaffe, teologi og en god løbetur.   

Finnur Petterson - Fredag kl. 11.00
Finnur er ulønnet præst og del af den daglige ledelse af Alivekirken Hillerød med ansvar for undervisning og missionærer samt lokal leder for afdelingen i Ølstykke. Han har været gift med Anette i 30 år, er far til fem børn samt et par plejebørn. Hans fokus er på at disciple og udruste mennesker til at tjene Jesus med deres gaver og at vise Guds kærlighed i praksis til almindelige mennesker.

Simon Jakobsen - Fredag kl. 14.00
Simon er præst i Aalborg Citykirke med særligt ansvar for de 25-40 årige og gruppelivet i kirken. Simon er kendt for at have fokus på discipelskab og udvikling. Her investerer han i mennesker i både de små og store fællesskaber, mens han skaber relation til mennesker ved at dele ud af sit liv og vise Jesus kraft i hverdagssituationer.