SC Sport

Så ruller bolden endelig igen! Det glæder os meget at kunne invitere alle fodboldglade sommercampdeltagere til årets fedeste fodboldturnering onsdag d. 13. juli kl. 13.00 og torsdag den 14. juli kl. 13.00. Der konkurreres på tværs af byer og kirker, når årets vinder af Sommercamp Fodboldturnering 2022 skal findes. Om man drømmer om at stå på podiet og løfte pokalen eller bare gerne vil spille noget bold og hygge sig med det, så er det bare med at tilmelde et hold. Vi glæder os til at have jer alle sammen med. Husk, at alle hold skal stille med en dommer.

Få spredt budskabet og skynd jer at tilmelde jer på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Alle er velkomne! Vi glæder os til at se jer.

Praktisk info
Kampene bliver spillet på 8-mandsmål med minimum 8 mand på hvert hold. Kampene bliver afviklet over 2x10 minutter for de indledende kampe og 2x15 minutter for semifinale og finale. Det er ikke et krav at spille i hverken fodboldstøvler eller med benskinner, men det anbefales.
Lokation; fodboldbanerne ved Mariager Hallen. 
Tuneringsansvarlig: Steffen Vestergaard tlf. 31443826.