Grande

Grande er for alle, som ikke er koblet på et af de aldersbetingede spor. Det er særligt gudstjenesterne i Camphallen samt seminarerne om eftermiddagen, som præger Grande-programmet.

For rigtig mange er en rigtig sommer lig med en uge på Sommercamp i Mariager for hele familien og alle vennerne fra kirken. Som så mange andre begivenheder betyder omstændighederne med Covid-19 at vi ikke kan afholde Sommercamp Mosaik, som vi kender det.

I 2021 afholder vi Sommercamp To-Go. Vi håber, at rigtig mange vil finde sammen i mindre fællesskaber rundt i landet og have deres egne pop-up mini Sommercamp. Efter en lang tid med lavblus på den sociale konto, vil vi opmuntre til, at man går sammen i mindre gruppe med venner og familie og har lokale camps. Det kan være på en campingplads, i haver, på en mark ved den lokale bondemand - ja kun fantasien sætter grænsen for hvor de lokale camps kan poppe op. Der vil være en række online gudstjenester med lovsang og forkyndelse, som du kan gøre brug af enten på ferien eller som sagt gå sammen med nogle venner og have jeres egen mini-sommercamp. Vi ser for os, at familier går sammen og skaber nogle dejlige dage sammen, hvor børnene får tid sammen med sjov og hygge.

Lad os være i forventning til at Gud vil bruge denne situation til at skabe noget nyt i vores fællesskaber og personlige liv. Vi kommer til løbende at holde jer opdateret på indholdet for Sommercamp Mosaik To-GO. Hold derfor godt øje med vores Facebook side.