Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sommercamp.dk/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Grande
Grande

Grande er for alle, som ikke er koblet på et af de aldersbetingede spor. Det er særligt gudstjenesterne i Camphallen samt seminarerne om eftermiddagen, som præger Grande-programmet.

Det er noget helt særligt at stå i Camp-hallen og opleve suset af flere tusinde stemmers lovsang samt lytte til inspirerende og til tider provokerende forkyndelse. En formiddagsgudstjeneste med koncentreret undervisning, der sætter både hjerte og tanker i bevægelse, en eftermiddagsaftale med gamle venner på byens spisested, en tur i GUF-land med ungerne, der utålmodigt venter på, at snobrødet bliver gennembagt, et udbud af seminarer om at møde udfordringer som single, familie, mand/kvinde, kristen og meget mere. Grande er for alle, som ikke er koblet på et af de aldersbetingede spor.

Det er særligt gudstjenesterne i Camphallen samt seminarerne om eftermiddagen, som præger Grande-programmet. Det er arrangementer, hvor enkelte også indgår i de øvrige spors programmer. Grande-programmet er, som navnet antyder, stort. Derfor vil du ikke kunne nå at deltage til det hele. Det er et tilbud til dig, hvor du kan vælge det, som smager dig bedst. Derudover kan deltagerne nyde de mange lokale aktiviteter i bygaderne samt slappe af i caféen og nyde noget dejligt musik.

GRANDEs program findes i menuen Indhold under seminarer, gudstjenester og koncerter.

 

Erhvervsnetværk

Vi ønsker at skabe anledning til at krisne erhvervsfolk kan netværke og vi inviterer derfor til erhvervsnetværk under Sommercamp.

Mere info kommer snarest