GUF

GUF er for alle børn i alderen 6 – 12 år, som har lyst til at opleve en uge pakket med alt det bedste, du kan forestille dig! Der er sjov med jævnaldrene, nye venner, seje unge som har tid til at lege, snakke og bare være sammen med børnene.

En sommer uden GUF er som en softice uden is eller en fødselsdag uden gaver. Det går bare slet ikke! GUF er for alle i alderen 6-12 år, og vi holder til i og omkring Mariagerfjord Frikirke. GUF er sjove og spændende teatergudstjenester, som både indeholder sang, leg og et skuespil, der har nye spændende fortællinger hver formiddag.

Teaterforestillingen på GUF ’18 bliver en fortsættelse af historien fra sidste år. De tre færøske søskende, som sidste år strandede på en mystisk ø, er nu hjemme igen på Færøerne. Det går skidt for familiens fårefarm. På grund af global opvarmning er der ingen, der gider at gå i uldsweater mere. Midt i disse problemer finder de tre søskende pludselig en skjult portal, som viser sig at være en indgang til en mystisk magisk verden. Efter teatergudstjenesten vælger børnene forskellige aktiviteter i området rundt om kirken. Det kan være alt fra krea til snobrødsbagning. Om eftermiddagen åbner GUF-land igen, hvor der er tid til at hygge sig med sine venner og, hvis vejret tillader det, en tur i vores helt egen vandrutsjebane. Det er også muligt at slappe af i hyggeteltet med et spil og lidt slik fra vores GUF-bod. Din mor og far kan samtidig sludre over en kop kaffe. Endelig åbner aften-GUF lørdag til torsdag om aftenen, hvor vi ser film og hygger med slik, som du kan købe i slikboden.

Dette er et typisk dagsprogram for GUF-lejren:

Kl. 10.00 GUF-gudstjeneste: Lovsangsfest for børnene, konkurrencer, teater og undervisning. 

Kl. 14:30: GUFLand: Krea, fodbold, hoppeborg, bål, vandrutsjebane, hyggetelt, slikbod, nye venner og ledere der kan lide dig. Der vil derudover være forældrekaffe. 

Eftermiddagen er åben for hele familien.

Kl. 18:50-21:00: AftenGUF - Vi ser film og hygger med slik, som du kan købe i slikboden.