Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sommercamp.dk/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
GUF
GUF

GUF er for alle børn i alderen 6–12 år, som har lyst til at opleve en uge pakket med alt det bedste, du kan forestille dig! Der er sjov med jævnaldrene, nye venner, seje unge som har tid til at lege, snakke og bare være sammen med børnene.

Teatergudstjenesterne på GUF bliver vildt spændende igen i år. Vi drager på eventyr med to børn, der tilfældigvis arbejder ombord på det skib, som bragte Paulus rundt i verden på nogle af hans rejser. Måske kender du ikke Paulus – men det kommer du til. Han er en af de sejeste mennesker i hele bibelen, og historierne om ham glemmer du aldrig.

Efter teatergudstjenesten vælger du forskellige aktiviteter i GUF-land. Det kan være alt fra krea til snobrødsbagning. Om eftermiddagen åbner GUF-land igen, hvor der er tid til at hygge sig med sine venner og, hvis vejret tillader det, en tur i vores helt egen vandrutsjebane. Dine forældre eller bedsteforældre kan samtidig sludre over en kop kaffe i vores forældreparkering eller I kan spille et spil sammen! Når det bliver aften åbner aften-GUF lørdag til torsdag kl. 19-21, hvor vi ser film og hygger med slik, som du kan købe i slikboden.

Dagsprogram for GUF-lejren

Kl. 10.00 GUF-gudstjeneste: Lovsangsfest for børnene, konkurrencer, teater og undervisning.

Kl. 14:30: GUF-Land: Krea, fodbold, hoppeborg, bål, vandrutsjebane, hyggetelt, slikbod, nye venner og ledere der kan lide dig. Der vil derudover være forældrekaffe.

Eftermiddagen er åben for hele familien.

Kl. 18:50-21:00: AftenGUF - Vi ser film og hygger med slik, som du kan købe i slikboden.