GUF

GUF er for alle børn i alderen 6 – 12 år, som har lyst til at opleve en uge pakket med alt det bedste, du kan forestille dig! Der er sjov med jævnaldrene, nye venner, seje unge som har tid til at lege, snakke og bare være sammen med børnene.

Er du GUF klar? Det vil sige, har du smurt stemmebåndet, så du kan synge med på de fede sange, og er dine dansemoves lige i skabet? Ja, og så skal du jo også være mellem 6 og 12 år gammel. GUF er ihvertfald klar til dig med sjov og spænding og en helt ny teatergudstjeneste, som foregår i den store by Jerusalem. Her levede engang en fattig gadedreng ved navn Silas. Han boede på gaden sammen med en gammel blind mand, og hver dag måtte han tigge, for at de to kunne få noget at spise. I Jerusalem boede også pigen Salome. Hendes far var bager, og Salome arbejdede hårdt for at hjælpe sin far med bagerforretningen. Livet var både skønt og svært for de to børn, for sådan har livet det nemlig med at være. Men pludselig begyndte der at ske sære ting i Jerusalem. Banditter holdt op med at være banditter. Syge holdt op med at være syge. Bare sådan lige pludselig. Og en masse mennesker begyndte at snakke om en fyr, der hed Jesus. I vores historie har hverken Silas eller Salome tid til at blande sig i al den mystik og ballade, for pludselig er de begge eftersøgt af den skumle gangster Adalja, som kradser penge ind til sig selv og til romerne. Glæd dig til sommerens spændende eventyr, der foregår midt i de begivenheder, som du kan læse om i en af bibelens mest spændende bøger: Apostlenes Gerninger.


Efter teatergudstjenesten vælger du forskellige aktiviteter i området rundt om kirken. Det kan være alt fra krea til snobrødsbagning. Om eftermiddagen åbner GUF-land igen, hvor der er tid til at hygge sig med sine venner og, hvis vejret tillader det, en tur i vores helt egen vandrutsjebane. Din mor og far kan samtidig sludre over en kop kaffe - i vores forældreparkering! Når det bliver aften, åbner aften-GUF lørdag til torsdag kl. 19-21, hvor vi ser film og hygger med slik, som du kan købe i slikboden.  

Dagsprogram for GUF-lejren:

Kl. 10.00 GUF-gudstjeneste: Lovsangsfest for børnene, konkurrencer, teater og undervisning. 

Kl. 14:30: GUFLand: Krea, fodbold, hoppeborg, bål, vandrutsjebane, hyggetelt, slikbod, nye venner og ledere der kan lide dig. Der vil derudover være forældrekaffe. 

Eftermiddagen er åben for hele familien.

Kl. 18:50-21:00: AftenGUF - Vi ser film og hygger med slik, som du kan købe i slikboden.