KilifiGAF

Tweens som har afsluttet 5. eller 6. klasse indtager området ved Efterskolen Frydensberg. KILIFI-GAF kombinerer glæde, venskaber, søskendeskab og vilde oplevelser med en forståelse for, at teenagere ikke er for umodne til at leve tæt med Gud og erfare Helligåndens kraft.

En sand Kilifi-GAF’er forstår at skabe en fest, at leve livet til kanten og give high fi ves til både nye og gamle venner! Kilif-GAF er en selvstændig teenagelejr under Sommercamp Mariager, hvor 170 teenagere, som til sommer afslutter 5. eller 6. klasse, indtager området ved Efterskolen Frydensberg. Kilifi -GAF kombinerer glæde, venskaber, søskendeskab og vilde oplevelser med en forståelse for, at teenagere ikke er for umodne til at leve tæt med Gud og erfare Helligåndens kraft.

Kilifi Kingdom - The Great Call

Til sommer tager vi Kilifi-GAF tilbage til middelalderen med alt fra landsbysamfundet til de store borge med riddere. The Great Call handler om at give de gaver, vi har fået, videre. Vi skal lære at give, hvad vi har, videre - både vores gaver og talenter, men mest af alt den gave det er at have Jesus i vores liv. På Kilifi-GAF skal vi undersøge, hvordan man som 5. eller 6. klasseselev har en masse at give videre til verden omkring os.

Du tilmelder dig Kilifi-GAF her

Følg med på facebook.com/KILIFIGAF