Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sommercamp.dk/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
MERGE
MERGE

Et tilbud på Sommercamp for alle unge fra 17 ½ år og op til 25+. Relevant undervisning, tid til dialog og fordybelse i grupper, chillout i caféen og mulighed for forskellige fysiske aktiviteter – hvor beachvolley på en solrig sommerdag ta’r kegler.

MERGE afholdes på Mariager Højskole under Sommercamp og er generationssporet for alle unge fra 17 ½ år og op, til du ikke føler dig ung mere. MERGE spænder over relevant undervisning, tid til dialog og fordybelse i grupper, hyggetid i caféen over en lækker latte og mulighed for forskellige fysiske aktiviteter om eftermiddagen. Som deltager på MERGE vil du både deltage til gudstjenester i den store Camphal og til MERGE-gudstjenester.

MERGE vægter specifik og udfordrende undervisning højt med øje for målgruppen i valg af temaer. MERGE går i dybden og sigter efter en livsforvandlende camp. Unge får mulighed for at få styrket deres teologiske fundament og efterfølgende vende holdninger med andre unge i grupper og i det generelle fællesskab med hinanden.

Deltagerne på MERGE skal særligt glæde sig til vanvittige seminarer, hvor vi samler de bedste undervisere, som gør undervisningen hverdagsvenlig, super væsentlig og udfordrende for alle.

”Heartbeat”

Vores tema på MERGE i år er ”Hearbeat”, som handler om at få det samme hjerteslag for verden, og for os selv, som Gud har for tingene. Når ens hjerte slår for noget, så slår det med passion, kærlighed og en tro på en forandring. Vi ønsker at se Gud give en ny generation noget på hjertet, så vi kan være Guds ”Heartbeat”! Forandringen starter først inde i den, hvor hjertet sidder - men hjertet kan mere end man tror!

På MERGE ønsker vi at motivere dig til at tage det, du har fået, og lade det vejlede dig til det, som Gud har for dig. Med det kan du gøre en forskel i din verden.

Du tilmelder dig MERGE på mergesc.dk