MERGE

Et tilbud på Sommercamp for alle unge fra 17 ½ år og op til 25+. Relevant undervisning, tid til dialog og fordybelse i grupper, chillout i caféen og mulighed for forskellige fysiske aktiviteter – hvor beachvolley på en solrig sommerdag ta’r kegler.

MERGE er navnet på det spor, som tidligere hed CAMP ZERO. Vi har valgt at skifte navn, da MERGE bedre definerer det, som, vi ønsker, campen skal være kendetegnende for: nemlig at samle unge fra hele Danmark for at inspirere hinanden og gå sammen i tro.
MERGE afholdes på Mariager Højskole under Sommercamp og er generationssporet for alle unge fra 17 ½ år, og til du ikke føler dig ung mere. MERGE spænder over relevant undervisning, tid til dialog og fordybelse i grupper, hyggetid i caféen over en lækker latte og mulighed for forskellige fysiske aktiviteter om eftermiddagen. Som deltager på MERGE vil du både deltage til gudstjenester i den store camphal og til MERGE gudstjenester.  
Vi går i dybden og sigter efter en livsforvandlende camp. Du får mulighed for at få styrket dit teologiske fundament og efterfølgende vende holdninger med andre unge i grupper.   Deltagerne på MERGE skal særligt glæde sig til vanvittige seminarer, hvor vi samler de bedste undervisere, som gør undervisningen hverdagsvenlig, super væsentlig og udfordrende for alle.


”LEGACY”
Vores tema på MERGE er “Legacy”, som handler om, hvilken arv vi får givet, men også hvilken arv vi giver videre. Vi vil stille spørgsmål som:
Vi har kun ét liv: hvad gør vi med det?
Tror vi på, at vi har noget at give verden?
Hvilken arv modtager vi, og hvilken arv giver vi videre? Undersøgelser viser, at en overvejende del af 80-årige ville ønske, at de havde levet for noget, som varede længere end dem selv, og at de havde brugt mere tid med dem, de elskede. På MERGE ønsker vi at motivere dig til at tage det, du har fået og gøre en forskel i din verden.   

Du tilmelder dig MERGE på mergesc.dk