Talere

Selvom Sommercamp 2021 ikke bliver, som vi kender det, vil der alligevel være stor aktivitet i sommerugerne i Mariager. Vi kommer til at satse stort på generationssporene. Det er en kæmpe glæde at vi kan gennemføre følgende spor: 

Kilifi-GAF
For alle som har afsluttet 5. og 6. klasse.
Tilmelding sker på www.frydensberg.dk/kilifi-2 

GAF
For dig som har afsluttet 7. klasse og er mellem 14-17 år. I år er GAF fra d. 3.-16. juli. Tilmelder man sig før 1. april får man GAF t-shirten gratis.
Tilmeld dig på www.g-a-f.dk 

UngSommer
UngSommer erstatter MERGE i år, som plejer at køre sammen med Sommercamp Mosaik. Det kommer til at foregå i to uger i perioderne 28. juni – 4. juli og 5. juli – 11. juli. Det er muligt at deltage i begge uger eller kun en af ugerne. Der er ikke et aldersloft, bare man er fyldt 17,5 år.
Tilmeld dig på www.mariager-hojskole.dk/kortkurser 

Sommerhøjskole
Sommerhøjskole har en bred vifte af inspirerende undervisere, der vil være med til at udvide din horisont og gøre dig bedre udrustet til at møde hverdagen igen. Det foregår i uge 31 og 32.
Tilmeld dig via www.mariager-hojskole.dk/kortkurser/sommerhoejskole 

Lad os være i forventning til at Gud vil bruge denne situation til at skabe noget nyt i vores fællesskaber og personlige liv. Vi kommer til løbende at holde jer opdateret på indholdet for Sommercamp Mosaik To-GO. Hold derfor godt øje med vores Facebook side.